ОДЕСЬКИЙ ЛАНДШАФТОЗНАВЧИЙ ЦЕНТР: ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ, НАПРЯМИ ДОСЛІДЖЕНЬ, РЕЗУЛЬТАТИ - Міхелі, С. В. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2015)
У статті висвітлюється історія розвитку ландшафтознавства в Одеському національному університеті, що розглядається як один із центрів розвитку ландшафтознавства в Україні. Називаються основні напрями ландшафтознавчих досліджень центру, наводяться імена науковців, які їх здійснювали, та їх найбільш відомі праці як основний результат наукової діяльності.