СТАН РИНКУ НЕРУХОМОСТІ УКРАЇНИ: РИЗИКИ І МОЖЛИВОСТІ ПРИ ВІДНОВЛЕННІ МІСТ - Яворська, В. В.; Шинкаренко, С. Л. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2024)
Стаття присвячена вітчизняному ринку нерухомості, який зазнав суттєвих змін з початком військових дій. Метою статті є оцінка стану ринку нерухомості України для виявлення певних ризиків та можливостей при відновленні міст. Визначені ключові фактори, які впливають на ринок нерухомості та ризики, які ускладнюють процес розробки плану та стратегії відновлення міст.