СВЕТЛОЙ ПАМЯТИ УЧЕНОГО-ГЕОЛОГА И ПЕДАГОГА ИГОРЯ АЛЕКСАНДРОВИЧА СУЧКОВА (28.06.1961 – 23.11.2019) - Колеги, друзі, родина, . . (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2020)
23 листопада 2019 р. несподівано перервалось життя вченого-геолога, морського геолога, педагога, спеціаліста в галузі кристалографії, екологічної геології, геохімії, комп’ютерних технологій в геології, чудової людини, кандидата геолого-мінералогічних наук, доцента кафедри загальної та морської геології ОНУ імені І.І. Мечникова Ігоря Олександровича Сучкова. Це непоправна втрата для родини, колег і друзів Ігоря Олександровича.