Новий підручник з грунтознавства і географіі грунтів для вищої школи - Красєха, Є. Н .; Біланчин, Я. М. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2012)
Наведено рецензію на підручник «Ґрунтознавство і географія грунтів» у двох частинах загальним обсягом 48 друк. арк. видання Львівського національного університету імені Івана Франка 2010 року .