ДЕПРЕСИВНІ ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНСЬКОГО ПРИЧОРНОМОР'Я - Яворська, В. В. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2012)
В статті розглядаються існуючі методологічні підходи до вивчення депресивних територій. Дається авторське бачення відносно рівня депресивності регіону Українського Причорномор’я. В роботі представлена комплексна характеристика регіону Українського Причорномор’я