ХАРАКТЕР ЗАСОЛЕНОСТІ ЛУЧНО-ЧОРНОЗЕМНИХ ҐРУНТІВ БАСЕЙНУ НИЖНЬОГО ДНІСТРА - Тортик, М. Й.; Біланчин, Я. М.; Жанталай, П. І. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2012)
Приведені результати досліджень особливостей і характеру засоленості лучно-чорноземних ґрунтів басейну нижнього Дністра на території Одеської області.