МОЖЛИВІ КЛІМАТИЧНІ ЗМІНИ В ДЕЛЬТІ ДУНАЮ, ПІВДЕННО-ЗАХІДНА ЧАСТИНА УКРАЇНИ - Черой, О. І. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2013)
У роботі розглянуті можливі зміна гідрометеорологічних умов в дельті Дунаю до 2050 р., і їх вплив на водогосподарські об’єкти регіону. Кількісно оцінені зміни температур і опадів, стік Дунаю у вершині дельти.