ЄРОФЕЙ НИКИФОРОВИЧ КРАСЄХА: УЧЕНИЙ, ГРУНТОЗНАВЕЦЬ, ОСОБИСТІСТЬ - Тригуб, В. І.; Буяновський, А. О.; Сич, В. А.; Адобовська, М. В. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2025)
До відзначення 85-річчя видатного українського вченого – географа, ґрунтознавця, геоеколога, професора кафедри географії України, ґрунтознавства і земельного кадастру Одеського національного університету імені І. І. Мечникова висвітлено життєвий шлях та наукову діяльність доктора біологічних наук Єрофея Никифоровича Красєхи.