СТРУКТУРА ЗЕМЛЕКОРИСТУВАННЯ В ЧЕРНІГІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ - Петришина, О. В. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2015)
Досліджено структуру земельного фонду Чернігівської області та розподіл земель за категоріями земельних угідь. Визначено основні проблеми в землекористуванні регіону. Побудовано низку карт з часткою земель по районах та їх складовими.