СВІТЛІЙ ПАМ’ЯТІ ЯРОСЛАВА МИХАЙЛОВИЧА БІЛАНЧИНА - Красєха, Є. Н.; Тригуб, В. І. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2020)
14 березня 2020 р. перервалось життя вченого-географа, ґрунтознавця, вихователя і організатора, людини великої душі, завідувача кафедри географії України, ґрунтознавства та земельного кадастру ОНУ імені І. І. Мечникова Ярослава Михайловича Біланчина. Це непоправна втрата для вченої спільноти, колег, учнів та родини. Залишається пам’ять про цю мудру людину, талановитого вченого і прекрасного педагога.