ВПЛИВ ШТУЧНИХ ФОРМ РЕЛЬЄФУ НА РОЗВИТОК АКУМУЛЯТИВНИХ ФОРМ НА ПРИКЛАДІ ДНІСТРОВСЬКОГО ПЕРЕСИПУ - Неведюк, В. В. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2010)
Досліджені штучні форми рельєфу суттєво впливають на морфологію і динаміку акумулятивних форм, на прикладі Дністровського пересипу, північне узбережжя Чорного моря. Визначаються ефективність і недоліки у використані штучних форм рельєфу на даному прикладі.