РОЛЬ ПОЛЬОВИХ НАВЧАЛЬНИХ ПРАКТИК У НАВЧАННІ СТУДЕНТІВ НАПРЯМКУ ПІДГОТОВКИ “ГЕОЛОГІЯ” - Сучков, І. О.; Кадурін, В. М.; Федорончук, Н. О. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2015)
Викладено досвід проведення навчальних польових практик студентів-геологів в Одеському національному університеті, показана роль польових практик у підготовці фахівців-геологів, оцінено значення польових періодів навчання у формуванні геологічного світогляду студентів і в придбанні навичок колективної роботи, показані перспективи проведення навчальних практик на геолого-географічному факультеті ОНУ.