ДО ПИТАННЯ ВРАЗЛИВОСТІ ПИТНИХ ПІДЗЕМНИХ ВОД В МЕЖАХ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ АГЛОМЕРАЦІЇ З ВРАХУВАННЯМ ПРИРОДНОЇ ЗАХИЩЕНОСТІ - Кошляков, О. Є.; Диняк, О. В.; Кошлякова, І. Є. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2015)
Розглядається питання оцінки захищеності (вразливості) підземних вод, які використовуються для питного водопостачання м. Києва. Виявлені ділянки, на яких відбувається порушення гідрогеологічних умов під впливом техногенних факторів. Обґрунтована актуальність детальних досліджень захищеності підземних вод з урахуванням геолого-гідрогеологічних особливостей будови території.