АГРОКЛІМАТИЧНИХ ОЦІНКА РИЗИКІВ ПОШКОДЖЕННЯ ВИНОГРАДУ СОРТІВ ОВІДІОПОЛЬСЬКИЙ ТА ЛАНКА ВЕСНЯНИМИ ЗАМОРОЗКАМИ - Ляшенко, Г. В.; Марінін, Є. І. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2015)
Дана оцінка ризику пошкодження винограду різних сортів весняними заморозками з використанням моделі умовної ймовірності. Розрахунки проведені за даними п’яти агрометеорологічних станцій виноградарської зони Одеської області, а також, з використанням даних польового експерименту, що проводився протягом двох років.