МІЖНАРОДНИЙ НАУКОВИЙ ЗАХІД «ВПЛИВ РУЙНУВАННЯ КАХОВСЬКОГО ВОДОСХОВИЩА НА ЕКОЛОГІЮ ТА ЕКОНОМІКУ ПІВНІЧНОГО ПРИЧОРНОМОР’Я» - Буяновський, А. О.; Красєха, Є. Н. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2023)
В повідомленні наведено інформацію про проведення в Одеському національному університеті імені І. І. Мечникова міжнародного наукового заходу «Вплив руйнування Каховського водосховища на екологію та економіку Північного Причорномор’я», що відбувся 27 липня 2023 року за ініціативи Інституту кліматично орієнтованого сільського господарства НААН України.