КОМПЛЕКСНЕ ТЛУМАЧЕННЯ ЧИННИКІВ І ПАРАМЕТРІВ ПРОДУКТИВНИХ ВУГЛЕВОДНЕВИХ СТРУКТУР - Чепіжко, О. В.; Янко, В. В.; Кадурин, В. М.; Наумко, І. М.; Шаталін, С. М.; Шураєв, І. М. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2020)
Роботу орієнтовано на створення керівної предметно-орієнтованої структурної моделі пошукових робіт на родовища вуглеводнів на шельфі. Така модель включає два взаємопов'язані між собою інформаційні блоки: 1. Структура знань у предметній області інформації; 2. Структура досліджень та отримання інформації. Підготовано матеріал для застосування моделі на Прадніпровської структурі зовнішнього шельфу Чорного моря.