МІЖДИСЦИПЛІНАРНИЙ ПІДХІД В ПРОГРАМАХ МАГІСТЕРСЬКОГО РІВНЯ З ВИКЛАДАННЯ ДРУГОЇ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 242 ТУРИЗМ - Дімова, Л. С. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2020)
В статті йдеться про міждисциплінарні програми з французької мови, як другої іноземної другого магістерського рівня вищої освіти зі спеціальності 242 Туризм на Геолого-географічному факультеті Одеського національного університету імені І. І. Мечникова - класичному закладі освіти, зокрема аналізуються Навчальна і Робоча програми та особистий досвід консультанта Гаранта освітньої програми 242 Туризм.