РОЗРАХУНКОВІ ХАРАКТЕРИСТИКИ МАКСИМАЛЬНОГО СТОКУ ПАВОДКІВ НА РІЧКАХ ПІВНОЧІ АЛЖІРУ - Гопченко, Є. Д.; Овчарук, В. А.; Ладжель, Махмуд (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2011)
Проведено статистичний аналіз вихідної інформації по максимальному стоку паводків на уеддах півночі Алжиру і обґрунтовано розрахункові характеристики регіональної формули максимального стоку