ЗАКОНОМІРНОСТІ СЕЗОННОЇ ДИНАМІКИ ТЕНДЕНЦІЙ МІЖРІЧНИХ ЗМІН РІВНЯ ЧОРНОГО МОРЯ МІЖ ГИРЛАМИ ДУНАЮ ТА ДНІСТРА В ПЕРІОД з 1979 до 2006 рр. - Шуйський, Ю. Д.; Холопцев, О. В.; Нікіфорова, М. П. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2013)
Досліджені закономірності просторово-часової мінливості тенденцій міжрічних змін рівня Чорного моря на ділянці між гірлами Дуная та Дністра, що мали місце у період вторинного потепління в 1979-2006 рр.