ТУРИСТСЬКО-РЕКРЕАЦІЙНІ РЕСУРСИ ЛАНДШАФТІВ ТЕРИТОРІЇ ОДЕСЬКОГО ЗАДНІСТРОВ’Я - Пилипенко, Г. П.; Тодорова, С. П. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2013)
У статті розглянуто сім сегментів туристсько-рекреаційної діяльності, проаналізовані туристсько-рекреаційні ресурси на території Задністров’я в межах окремих видів ландшафтів, а також проведена комплексна оцінка даних ресурсів на основі ландшафтного різноманіття.