СУСПІЛЬНО-ГЕОГРАФІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ТРАНСПОРТНО-ЛОГІСТИЧНИХ МЕРЕЖ ТА СИСТЕМ - Нефедова, Н. Є. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2015)
Стаття присвячена особливостям формування територіальних транспортно-логістичних систем та мережевої територіальної організації транспортно-логістичної діяльності. Наданий історичний огляд становлення та розвитку географії транспорту, суспільно-географічних досліджень логістики та транспортної логістики. Розглянуті принципи мережевої та системної організації транспортно-логістичної діяльності.