МЕТОДИКА СУСПІЛЬНО–ГЕОГРАФІЧНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ПОЛІТИЧНОЇ АКТИВНОСТІ НАСЕЛЕННЯ РЕГІОНУ - Мирош, М. В. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2015)
В статті охарактеризовано функціональні особливості типових методів суспільно- географічного дослідження політичної активності населення регіону. Осмислено правомірність та доцільність їх використання при вивченні різних аспектів політичної активності. Розглянуто якісні та кількісні методи збирання та отримання емпіричного матеріалу та способи його наочного подання.