ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ УЧЕНИХ «ҐРУНТОВО-ЗЕМЕЛЬНІ РЕСУРСИ УКРАЇНИ» - Тригуб, В. І.; Буяновський, А. О. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2023)
Надається інформація про проведену на геолого-географічному факультеті Одеського національного університету імені І. І. Мечникова Всеукраїнську наукову конференцію молодих учених. У роботі конференції взяли участь аспіранти, молоді вчені, здобувачі вищої освіти, представники наукових установ і закладів вищої освіти різних регіонів України. За результатами наукової конференції підготовлено збірник матеріалів тез та запропоновано щорічно проводити подібний захід з залученням представників ЗВО і наукових установ з різних куточків України.