ІСТОРИЧНИЙ КРУЇЗНИЙ ТУРИЗМ В БІОСФЕРНИХ РЕЗЕРВАТАХ ЮНЕСКО: «ЧОРНОМОРСЬКИЙ» ТА «ДЕЛЬТА ДУНАЮ» - Дімова, Л. С.; Яворська, В. В. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2023)
(Співпраця Наукового гуртка іноземними мовами на честь Почесного Президента – пані Галини Семенівни Дімової (Шутько) «Історія Ізмаїльського Червоного Хреста» та Геолого-географічного факультету Одеського національного університету імені І. І. Мечникова) В статті розглядається круїзний туризм під кутом міждисциплінарних досліджень іноземними мовами в історичній площині, обрані резервати ЮНЕСКО півдня України, що містять маршрути Плавучих шпиталів Червоного Хреста м. Ізмаїл часів Першої світової війни, їх включення до нішового сегменту круїзного туризму через досвід навчання магістрів спеціальності 242 Туризм французької мови як другої іноземної.