РОЗВИТОК ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ КАТАРУ В АСПЕКТІ ПРОВЕДЕННЯ ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ З ФУТБОЛУ 2022 - Безсмертнюк, Т. П.; Мельнійчук, М. М.; Ахмедов, Б. М. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2020)
У статті досліджено розвиток туристичної індустрії Катару в аспекті проведення Чемпіонату світу з футболу 2022 року. Охарактеризовано туристичний потенціал міст-організаторів майбутньої світової футбольної першості. Проаналізовано основні існуючі та прогнозовані показники розвитку туризму Катару за період 2012–2030 роки. Визначено вплив отримання права проведення Чемпіонату світу з футболу на розвиток туристичної галузі Катару.