ПОНЯТТЯ «ТРАНЗИТНО-ТРАНСПОРТНИЙ ПОТЕНЦІАЛ»: ЙОГО СУТЬ ТА ОСНОВНІ ПІДХОДИ ЩОДО ВИЗНАЧЕННЯ ЙОГО СКЛАДОВИХ - Ігнатенко, Є. В.; Хомич, Л. В. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2013)
В даній статті досліджується зміст поняття «транзитно-транспортний потенціал». Аналізуються основні підходи щодо визначення складових частин данної дефініції: «транзит», «потенціал», «транспортний потенціал», «транзитний потенціал». Робиться уточнення визначення поняття «транзитно-транспортний потенціал».