МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ТА КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ РЕКРЕАЦІЙНИХ ТЕРИТОРІЙ - Леонова, С. В. (Вісник Одеського національного університету. Географічні та геологічні науки, 2023)
У статті проаналізовано літературні дані щодо методичних підходів і критеріїв оцінки рекреаційних територій в контексті комплексної оцінки природних територій курортів України.